Budapesten a francia bűvészbajnok: Le Monde de Félix

Ma este lesz az utolsó előadása Az Illúzió mestereinek, legalábbis idén (de ha gyors vagy, e sorok írásakor kemény három jegy még szabad). Nekem szombaton volt alkalmam végignézni az egészen remek előadást, ahol megismerkedtem a francia bűvészbajnok Le Monde de Félix-szel.

Félix műsorában az volt a különleges, hogy nem egyszerű bűvész szám volt, hanem integrálta az új cirkusz hagyományait, és egy kompakt előadásban próbált elvarázsolni mindenkit (cirkuszművészként végzett ugyanis, és specialitása az efféle műfaji határátlépés). Engem a LED-es játékkal sikerült is lenyűgöznie, az egészen parádésan izgalmas volt. A műsor után egy kicsit franciául beszélgettünk, no meg mókáztunk, lásd a képen :-).

Sajnos a legfrissebb, tűzzel, pénzzel és LED-fényekkel dolgozó műsoráról még nincs nyilvánosan elérhető videó, de a 2014-es műsora is kifejezetten ügyes, ráadásul a pénzes manipuláció, kissé átalakítva, látványosabb formában, az új műsorban is megjelenik:

És ez csak egy fellépő, egy szám a műsorból. A magyar bűvészkollégák is kitettek magukért. Chapeau, ahogy a francia mondja!

(A képek és a kiemelt kép forrása: saját felvétel.)

Kéred az újdonságokat?

Ne maradj le a www.franciacsok.hu cikkeiről, kérd a levelesládádba a legújabbakat!

* indicates required
Mi érdekel? Milyen posztokról értesítsünk?

Facebook Comments